PT Yoga är ett privat yogapass för dig som vill optimera din hälsa med holistisk träning.

Även om ett yogapass i grupp kan ha stora fördelar för din hälsa så kan PT – yoga förbättra din mentala och fysiska hälsa avsevärt mycket snabbare dessutom uppnår du lättare dina mål med en personlig tränare. Det personliga yoga-passet upplevs oftast mer intensivt då du får skräddarsydd hjälp och full uppmärksamhet av din yogalärare. Om du är nybörjare kanske du känner dig överväldigad över de komplicerade positionerna, men med en PT blir det lättare att göra rätt. Det krävs några gånger för att stegvis öka rörligheten (om det är ditt mål). Du slipper känna dig obekväm och jämföra dig med andra. Skräddarsydda pass fokuserar på dina förutsättningar och personliga mål andra fördelar är att du lättare kan hitta en tid som passar just dig.

En annan aspekt kan vara att eventuella skador och hälsoproblem kan göra ett yogapass i grupp opraktisk för vissa deltagare. En yogalärare som undervisar stora grupper kan inte fokusera helt på dina individuella behov eller se till att positionerna inte ytterligare skadar eller anstränger på samma sätt. Dessutom kan hälsoproblem som diabetes, hjärtsjukdom eller graviditet kräva särskilda förändringar av ens yogautövning. Din personliga tränare/yogalärare kan lösa problemet och undvika ytterligare komplikationer.

Inför det första passet får du ett mail med frågor, som är viktigt att du besvarar. Mailet har med din målsättning, träning, kost och hälsa att göra. Med den informationen sammanställer vi ett skräddarsytt yogaprogram anpassat efter just dina behov och förutsättningar.

Pris 1

PT-pass 990kr (1timme)

10 sessioner 25% rabatt: 7920kr (ord. pris 9900kr)

PT Duo (2-3 personer): 495kr per deltagare

Villkor: anmälan är bindande, men kan överlåtas till en vän om du skulle få förhinder. Får du förhinder och du inte har avbokat inom 24h sänds en faktura på hela beloppet. Avbokning gör du enkelt genom att maila: info@sportyogasweden.se eller smsa 0735 – 06 20 74. Fakturan skickas via Mindful Beauty Lab Sweden AB.