Yoga och tränings-resa Våren 2019!

nyresia3.jpg

Obs! Resan är redan gjord 🙂

Följ med oss tillsammans med Resia till den vackra Makarska Rivieran och den charmiga badorten Brela med sin mysiga småbåtshamn och härliga stränder. Vi bor omgivna av pinjeträd och stranden
med kristallklart vatten finns bara 10 meter bort. Vårt hotell är utrustat med wellnessavdelning och spa där vi kopplar av under vår första dag och får 30 minuters massage. Precis nedanför hotellet ligger också den vackra hamnpromenaden för dig som vill ta en morgonjogg eller cykeltur längs med det cirka 5 km långa stråket norrut mot Jakirus, eller en promenad mot Baska Voda som ligger cirka 2,5 km söderut. Brela är känt försina stränder och flera av dem har fått den internationella utmärkelsen Blå Flagg för sitt fina vatten. Stranden Punta Rata är utsedd till en av världens 10 vackraste stränder enligt tidskriften Forbes!

Vi tränar smidighet och styrka i ett mjukt tempo tillsammans med vår svenska
instruktör Violeta Velevska, utbildad yoga och pilatesinstruktör. De flesta passen är utomhus. Träningsprogrammet passar såväl erfarna som oerfarna då man utmanar sig själv enligt sina egna förutsättningar.

Gruppresa 25 april – 1 maj 2019

Prisinformation
Avresor:
Stockholm 13.990:–
Göteborg 13.990:–
Umeå 15.250:-

HÖJDPUNKTER
• Avkopplande yoga
• Spa-dag med massage
• Live cooking på Konoba Kalalarga
• Vinprovning på familjen Grabovacs gård
• Den blå sjön
Programmet, dag för dag

Boka resa!

 

sportyogaswedenloggovit

Annonser