Om mig

Hej och välkommen till holistisk träning och hälsa!

Mitt koncept SportYoga är anpassat för idrottare, men jag erbjuder även yoga för nybörjare och den enkla motionären.

Jag brinner för att sprida välbefinnande och hälsa. Genom mina 18 yrkes-år inom friskvårds- samt hudvårds-branschen har jag fått erfara och sett fina resultat genom att implementera skräddarsydda yogaprogram. Jag har även haft en egen personlig utveckling, som fick mig att förändra min livsstil till det bättre. För mig är det självklart att kropp, tankar- och själ hänger ihop. Jag anser att vi inte kan isolera dessa delar utan måste se till människans helhet och bygga våra kroppar inifrån och ut.

Jag har de senaste 4 åren specialiserat mig inom idrotten. Mitt fokus har varit att jobba skadeförebyggande och hjälpa spelare/idrottare att bli mer fokuserade, få bättre kroppskontroll, optimera återhämtningen för att prestera bättre.

Jag hjälper dig att nå dina mål med kombinationen träning och återhämtning!

 

Violeta Velevska

Grundare av konceptet SportYoga, Lic.Personlig tränare, Yoga-lärare, Massör, Spa- & Hudterapeut. Instruerar i: Yinyoga, Vinyasa, Restorative, Sportyoga, Meditation, Globalyoga, Pilates, TRX, Styrketräning. Jag har även många års yrkeserfarenhet som hudvårdsexpert samt produktutveckling.

 

Namaste!🙏🏻