Om SportYoga Sweden

Namnlös

Hej och välkommen! 

Det är jag som är Violeta och driver SportYoga Sweden. Jag erbjuder utbildning i fysiskträning förenat med yoga och mindfulness i härliga miljöer.

Jag brinner för att sprida välbefinnande och hälsa. För mig är det självklart att kropp, tankar- och själ hänger ihop. Vi kan inte isolera dessa delar utan måste se till människans helhet och bygga våra kroppar inifrån och ut.

Jag är specialiserad inom idrotten samt skol-barn/ungdomar. Jag har haft stort fokus på att spelare håller sig skadefria och hjälpa dem att bli mer fokuserade, få bättre kroppskontroll, optimera återhämtningen för att prestera bättre.

Sportyoga Sweden utbildar/ hjälper dig att nå dina mål och minimerar din skaderisk med våra anpassade program. Dessa program gör dig snabbare, starkare, rörligare, mer mentalt fokuserad och vital samt mer tillfreds med din kropp samt tillvaron

Vi tillhandahåller Sportyoga-coachutbildning till tränare, lagledare, personlig tränare, yogalärare, massörer, fysioterapeuter m.fl.

Vi har även Kidsyoga-utbildning för dig som vill förmedla yogan till barn och ungdomar.

Violeta Velevska

Grundare av SportYoga Sweden, Lic.Personlig tränare, Yoga-lärare, Massör, Spa- & Hudterapeut. Har arbetat med friskvård, skönhet och hälsa  i över 16 år. Instruerar i: Yinyoga, Vinyasa, Restorative, Sportyoga, Meditation, Globalyoga, Pilates, TRX, Styrketräning.

 

Namaste!🙏🏻

cropped-viki-logo_svartalex3.jpg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s