Hej och välkommen till holistisk träning och hälsa!

Mitt koncept SportYoga är anpassat för idrottare, men jag erbjuder även yoga för nybörjare och den enkla motionären.

Jag brinner för att sprida välbefinnande och hälsa. Genom mina 19 yrkes-år inom friskvårds-branschen har jag fått erfara och sett fina resultat genom att implementera skräddarsydda yogaprogram. Jag har även haft en egen personlig utveckling, som fick mig att förändra min livsstil till det bättre. För mig är det självklart att kropp, tankar- och själ hänger ihop. Jag anser att vi inte kan isolera dessa delar utan måste se till människans helhet och bygga våra kroppar inifrån och ut.

De senaste 6 åren har jag specialiserat inom sport. Jag är övertygad om att idrotten och dess föreningar är en stor del av lösningen på många av våra samhällsproblem. Därför har det varit naturligt för mig att sprida min kunskap om yoga och mindfulness inom detta segment just för att få fler individer att hålla på länge med sin idrott. Tyvärr är det många som får lägga av i tidig ålder på grund av skador och förslitningar, som lätt kan uppstå när man är fysisk aktiv samt även av eventuell stress och press vid specialisering och elitsatsning.  Jag har sett några luckor inom idrotten som man med enkla medel kan fylla. Mitt fokus har under åren varit att jobba skadeförebyggande och hjälpa spelare/idrottare att bli mer fokuserade, få bättre kroppskontroll, optimera återhämtningen för att prestera bättre.

Jag hjälper dig att nå dina mål med kombinationen träning och återhämtning!

Violeta Velevska

  • Grundare av konceptet SportYoga
  • Lic.Personlig tränare
  • Yoga-lärare
  • Andnings-coach
  • Mindfulness-instruktör
  • Massör
  • Aromaterapeut, Spa- & Hudterapeut, kosmetisk kemi-expert

Instruerar i: Yinyoga, Andning, Vinyasa, Restorative, Sportyoga, Meditation, Globalyoga, Pilates, TRX, Styrketräning. 

Jag driver även Mindful Beauty Lab som erbjuder råvaror, hudvårdsprodukter och behandlingar ur ett holistiskt perspektiv.

Namaste!

Tack vare SportYoga har jag blivit mer explosiv och stark

karin duwall

Jag har efter 10 veckor med Sportyoga kunna återhämta mig betydligt snabbare jämför med min ordinarie rehab

Carl westegren

Jag har blivit bättre på att fokusera

anna samuelsson