Holistic training och health

for athletes

Konceptet

SportYoga är anpassat för idrottare som vill optimera sin träning och återhämtning till max.

Vi har valt att specialisera oss samt sprida kunskap om yoga och mindfulness inom idrott för att få fler individer att idrotta längre. Tyvärr är det många som får lägga av i tidig ålder på grund av skador och förslitningar, som lätt kan uppstå när man är fysisk aktiv samt även av eventuell stress och press vid specialisering och elitsatsning. Vårt fokus har under åren varit att jobba skadeförebyggande och hjälpa spelare/idrottare att bli mer fokuserade, få bättre kroppskontroll, optimera återhämtningen för att prestera bättre.

Må väl, Namaste!

Violeta Velevska, grundare av SportYoga Sweden

Tjänster

MYOYIN -MYOFASCIAL YINYOGA

Vi erbjuder en teknik för att frigöra spänningar, smärta i bindväven samt i muskler genom yinyoga + tryck på ”triggerpunkter”.

Sportyoga-program

Sportspecifika program anpassad efter din idrott

PT YOGA

Tillsammans fokusera helt på dina individuella behov och anpassar passet efter dina förutsättningar för att optimera dina resultat.

Omdömen

Jag är oerhört tacksam över att jag anlitade Violeta för att optimera min träning och återhämtning med yoga. Jag är har blivit mer rörlig och på så sätt mycket effektivare på mina ordinarie träningar och så sover jag mycket bättre.

— Christine Ståhl

Jag har efter 10 veckor med Sportyoga kunna återhämta mig betydligt snabbare jämför med min ordinarie rehab

— Carl Westergren

Kontakt

info@sportyogasweden.se
+46 735 06 20 74